KO JE DAVID KNEŽEVIĆ, BEOGRAĐANIN KOG SUMNJIČE ZA OTMICU SUPRUGE ANE? U Americi je zgrnuo ozbiljne pare
David Knežević, Foto: Broward County Sheriff

BIOGRAFIJA

KO JE DAVID KNEŽEVIĆ, BEOGRAĐANIN KOG SUMNJIČE ZA OTMICU SUPRUGE ANE? U Americi je zgrnuo ozbiljne pare

Tridesetšestogodišnji David Knežević, rođeni Beograđanin, živeo je inače, u naselju Orland Park u Fort Loderdejlu na Floridi

Objavljeno:

Srbin David Knežević (36) saslušan je 10. maja ove godine, za sada samo zbog optužbi za kidnapovanje supruge Ane Marije Knežević (40), koja je nestala 2. februara u Španiji, međutim istražitelji veruju da je on u stanu u kom je poslednji put Ana viđena živa, ubio suprugu i njeno telo spakovao u veliki kofer!

Tridesetšestogodišnji David Knežević, rođeni Beograđanin, živeo je inače, u naselju Orland Park u Fort Loderdejlu na Floridi od kada su se on i njegova supruga Ana Marija venčali 2011. godine.

Srpsko-američki biznismen diplomirao je računarstvo i informatiku na Učiteljskom fakultetu u Beogradu, a karijeru je gradio kao izvršni direktor i osnivač kompanije EOKS Technologi Solutions, koja pruža IT i tehnološke usluge preduzećima.

David je u IT industriji 15 godina, a na sajtu pomenute firme piše da su lideri u tom poslu u Majamiju, Fort Lauderdejlu i Vest Palm Biču nešto više od jedne decenije.

Inače, za 13 godina braka sa Kolumbijkom Anom Marijom, ostvarena je značajna imovina koja je, očigledno postala veliki problem prilikom razvoda.

Navodno, problemi su se javili pošto je Kolumbijka predložila mužu da kompaniju koju su vodili podele, dok je on insistirao da njemu pripadne najmanje 75 posto imovine.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

Srpski državljanin, podsetimo, saslušan je šest dana nakon hapšenja, kada je jedan od zvaničnika javno izneo tvrdnje i veliku zabrinutost da je četrdesetogodišnja Ana Marija ubijena!

- Španski forenzički tim pronašao je tragove krvi u stanu u Madridu gde je boravila nestala Kolumbijka, međutim taj detalj nije uključen u krivičnu prijavu FBI-a iz razloga što se još čekaju rezultati DNK iz krvi - rečeno je tom prilikom.

David Knežević je tvrdio da je u vreme nestanka supruge boravio u Srbiji, međutim, dokazi govore drugačije, s obzirom na to da su ga snimile kamere dok ulazi u njenu zgradu, a potom i kako izlazi sa velikim koferom iz zgrade gde je Ana poslednji put viđena.

Takođe, Srbina je odao i iznajmljeni automobil u jednoj rentakar agenciji u Beogradu, kao i tetovaža na ruci, a istražitelji veruju da bi motiv jezivog zločina mogla da bude imovina vredna 15 miliona evra za koju, navodno, nisu mogli da se dogovore kako da je podele, jer David nije pristajao da svako dobije po 7,5 miliona evra!

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.